NyhederUlsted Autohandel
01-06-2017

Tryghed og økonomiske fordele .Drive7 giver tryghed, fordi:

  • Den dækker mod elektroniske og mekaniske fejl, som beskrevet i forsikringsvilkårene
  • Den løber indtil bilens 7. år fra første indregistrering eller til bilen har kørt 150.000 km
  • Den udvidede garantiforsikring følger bilen, også ved videresalg
  • Den supplerer fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien.

Desuden gælder Drive7 både nye og brugte biler.

Læs om de nærmere vilkår i  forsikringsvilkårene (pdf, 559 KB)Åbner i nyt vindue

Drive7 udbydes i samarbejde med QBE Insurance og administreres af Willis Insurance Agency I/S (WIA).   

Ansøgning   

Du kan udelukkende søge om bilfinansiering via en bilforhandler. Kig under fanen 'Find forhandler' for at se, hvem der udbyder Drive7.

Billån med Nordea Finans – et trygt valg

  • Finansiering af både bil og ekstraudstyr
  • Fair rentesatser
  • Valgfrihed mellem fast og variabel rente
  • Konkurrencedygtige etableringsomkostninger på lånet.

Drive7 tilbydes kun gennem Nordea Finans, og den udvidede garantiforsikring er en del af din låneaftale. 

Den udvidede garantiforsikring forudsætter, at bilen serviceres efter fabrikantens forskrifter. 

Den udvidede garantiforsikring påvirker ikke dine rettigheder efter købeloven og har en anslået værdi på 8.900 kr. Mazda
10-04-2017

Nu kan du købe den lækre Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback).Oplev rendyrket køreglæde

Alt i MX-5 RF, lige fra den mindste bolt til de banebrydende SKYACTIV-teknologier, er blevet omhyggeligt udviklet med henblik på at levere store oplevelser, og give den der sidder bag rattet en følelse af kraft og styrke. Målet er at skabe den samhørighed mellem dig og din MX-5 RF, som vi kalder Jinba-Ittai.

Mazda MX-5 RF har en nedfældelig hardtop, der er smukt formgivet med udgangspunkt i vores designfilosofi KODO - Soul of Motion. Det avancerede tag kan åbnes og lukkes, mens man kører (op til 10 km/t). På bare 13 sekunder forvandles MX-5 RF fra en lukket til en åben sportsvogn.

På den måde får man det bedste fra to verdener.

Priser fra: 344.998 kr.Suzuki
10-04-2017

Premiere på en helt ny SWIFT

Den internationale biludstilling i Geneve bød på premieren for den helt nye Suzuki Swift.

Swift, som vi kender den i dag, blev introduceret i 2005, og den køreglade supermini blev hurtigt en kæmpe succes på verdensplan - inkl. her i Danmark. Mere end 5,4 millioner Swift er der blevet solgt, heraf mere end 1 million i Europa. 

Nu står vi foran introduktionen af den 3. generation, der planlægges til sommer - og det tegner rigtigt godt!

Den nye Swift er baseret på Suzukis nye letvægts platform (Heartect). Det betyder, at vægten er sænket med ca. 120 kg for en bedre økonomi og køreoplevelse, uden det er gået ud over bilens evne til at beskytte sine passagerer i tilfælde af en kollision. 

Designet er en stærk evolution af det oprindelige Swift udtryk med fokus på at bevare Swift DNA'et, der har gjort modellen så unik. Og med sit brede og lave design med den markante skulderlinje er bilens sportslige fremtoning virkelig blevet skærpet. Også inden døre er alt nyt med fx nye sæder, et nyt og lækkert D-formet rat samt et instrumentbord, der vinkler lidt ind mod føreren.

Den nye Swift er 5-dørs, og rummeligheden er blevet forbedret i forhold til den nuværende model. Den øgede bredde giver mere skulderplads i kabinen, og på bagsædet er der bedre hovedhøjde. Og bagagerummet er nu på 265 liter (VDA), hvilket er hele 54 liter mere.

Det er endnu for tidligt at sige noget om det endelige modelprogram og priser. Men også på udstyrsfronten vil Swift lægge sig helt ud i overhalingsbanen. Fx vil den introducere et nyt og avanceret nødbremsesystem. Og forlygter med LED på både nær- og fjernlys inkl. automatisk nedblænding vil også være en mulighed. Ligesom det flotte Suzuki multimediecenter med trykfølsom skærm, bakkamera og DAB radio også er med på udstyrslisten. Mazda
01-01-2017

Nytårsshow den 7. - 8. januar 2017, fra kl. 11-16.

Tilbud i weekenden 7. - 8. januar. Luksusvask til kr. 50,-


Se gode nytårstilbud fra Suzuki.

Mazda
22-12-2016

Den nye Mazda CX-5 afsløret i Los Angels.Los Angeles, 16. november 2016. Mazda har netop løftet sløret for den helt nye CX-5 i forbindelse med Los Angeles Auto Show. Den oprindelige Mazda CX-5 fra 2012 var den første i en helt ny og meget rost generation af biler fra Mazda baseret på de nyudviklede SKYACTIV-teknologier og en ny og prisvindende designlinje ”KODO – Soul Of Motion”.

Mazda har udviklet og designet den nye CX-5 i alle detaljer med størst mulig fokus på køreglæde for alle ombord – både føreren og passagererne. Der er både tænkt på at få bilen til at reagere præcist som føreren forventer det og på at gøre køreoplevelsen så komfortabel som muligt for passagererne i den bemærkelsesværdigt støjsvage og lækkert designede kabine.

Den nye CX-5 er teknisk baseret på Mazdas SKYACTIV-teknologier med valget mellem to benzinmotorer - SKYACTIV-G 2.0 og SKYACTIV-G 2.5 – samt to varianter af dieselmotoreren SKYACTIV-D 2.2. Alle er de kraftfulde og udmærker sig ved en meget lineær kraftudfoldelse og et lavt brændstofforbrug – ikke mindst ved almindelig daglig brug. Den nye model har også G-Vectoring Control, et nyt elektronisk system, der understøtter køredynamikken, og vil kunne fås med udstyr som et avanceret head-up-display i forruden og en fjernbetjent, elektrisk bagklap.

Når det gælder designet, holder Mazda fast i sit KODO-design men har givet det en ny og endnu mere elegant og dynamisk fortolkning. Det er ikke mindst tydeligt, når den nye CX-5 er lakeret i Mazdas signatur-lakering, Soul Red Crystal, der er blevet videreudviklet, så den har en endnu flottere glans og dybde.

Japanerne får som de første fornøjelsen af den nye CX-5, når den introduceres på det japanske hjemmemarked i februar 2017. Herefter følger resten af verden. Den nuværende CX-5, der er den mest solgte Mazda-model i Europa, sælges i mere end 120 forskellige lande og står for næsten en fjerdedel af Mazdas samlede salg på verdensplan. Den har fået mere end 90 priser og udmærkelser verden over og blev blandt andet kåret til “Japan Car of the Year 2012-2013.

Få lidt inspiration og nyd videoen af den nye Mazda CX-5.
Bemærk at det er en AWD-model til det japanske marked.

 Suzuki
01-11-2016

Europapremiere på ny Suzuki Ignis

Suzuki Ignis har netop haft europapremiere i Paris. Som SUV er Ignis en ener i sin klasse med et funky design og en opsigtsvækkende rummelighed trods sine kompakte ydre mål. Modellen kommer til Danmark i løbet af foråret 2017.

Sidste år vakte Suzuki opmærksomhed med konceptet iM-4, der som forløber for den nye Ignis blev præsenteret på biludstillingen i Geneve. I begyndelsen af oktober blev den præsenteret som færdig model for det europæiske publikum på biludstillingen i Paris. Tro mod sit koncept er Ignis en iøjnefaldende model, der med en længde på 370 cm samtidig er markedets mest kompakte SUV.

Unikt design
Designet karakteriseres af detaljer, som er klassiske for biltypen: Høj skulderlinje, stor frihøjde, brede skærme og stejl front. Flere designdetaljer har adresse til andre Suzuki-modeller. Motorhjelmen har fx genkendelige træk fra Vitara, og lige som på Swift-modellen er A- og B-stolperne holdt i sort, hvilket får ruderne til at flyde sammen, så de synes som foldet rundt om bilen. C-stolpens skrå lameller peger tilbage på coupémodellen Suzuki Cervo fra 1970'erne og giver sammen med den karakteristiske, fede taglinje Ignis en helt særlig og let genkendelig profil.

Rummelig kabine
Ignis er udviklet fra bunden som en SUV og er bygget på Suzukis nye platform, der også danner basis for den nye Baleno. Dog er Ignis helt anderledes proportioneret med sin store højde på 1,6 meter. Kabinen er rummelig og har karakteristisk for biltypen en høj siddeposition. Bagsædet kan reguleres frem og tilbage for bedre ben- eller bagagerumsplads, og selv med bagsædet i normal position er der god benplads bag.

Mild hybrid
Under motorhjelmen ligger Suzukis energieffektive 1,2 Dualjet-benzinmotor med 90 HK, men Ignis vil også kunne fås som "Mild hybrid", hvor benzinmotoren er koblet sammen med en kombineret el-motor og generatorenhed (ISG) samt et batteri af lithium-ion-typen. Dette system opsamler energi fra deceleration og opbremsninger og bruger den som assistance til benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Dermed opnås et lavere CO2 udslip og en bedre benzinøkonomi, der for mild hybrid udgaven forventes at ligge over 23 km/l ved blandet kørsel.
Den nye Ignis trækker på forhjulene, men den vil også kunne fås med et 4WD-system af viskosetypen, der ved behov automatisk tilkobler baghjulene. Derved er Ignis også her tro mod sit SUV koncept. Af nyt sikkerhedsudstyr kan nævnes, at Ignis modellen fås med automatisk nødbremse, vognbaneassistent og slingreadvarsel.

Dansk introduktion planlægges til marts måned 2017, og endeligt modelprogram og priser foreligger endnu ikke.

Suzuki
07-10-2016

Danmarkspremiere på ny S-Cross

Turbokræfter og god økonomi


I den nye Suzuki S-Cross er både design, motorer, udstyr og sikkerhed løftet til et helt nyt niveau.

Med sin markante og cool kølergrill i krom oser den af crossover-charme.

Motorprogrammet består udelukkende af Suzukis nyeste generation af Boosterjet turbomotorer, der sprudler af friske kræfter uden at vælte benzinøkonomien.

Den nye S-Cross når simpelthen nye højder i sin klasse, mens prisen forbliver helt nede på jorden.

Selv den billigste Comfort model til 199.990 kroner byder på udstyr som 7 airbags, aircondition, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, el-ruder for og bag samt fjernbetjent centrallås.

Og fra Active niveau, hvor priserne starter ved 229.990 kroner, får du også:
- Multimedieanlæg med trykfølsom farveskærm, Apple CarPlay og bakkamera
- 17" alufælge
- Full LED forlygter (nær- og fjernlys) samt LED baglygter
- Nøglefri betjening af dørene samt tryk-knap start af motoren
- Klimaanlæg med 2 zoner
- Regnsensor for automatisk viskerfunktion og automatisk nedblænding af bakspejlet
- Læderrat, sorte ruder bag, automatisk nærlys, tagræling, sædevarme med mere.

Og i topmodellen Exclusive finder du også standardudstyr som fx automatisk nødbremsesystem (AEB), aktiv fartpilot, navigation og parkeringssensor for og bag. Her starter priserne ved 254.990 kroner.

Kig forbi Suzuki forhandlerne og tag den nye S-Cross med ud på en tur.

Den vil helt sikkert overraske dig på både rummelighed, køreglæde, økonomi og værdi-for-pengene.Mazda
06-10-2016

Nu kan du privatlease verdens mest solgte sportsvogn og andre lækre Mazda-modeller.


Nu kan du privatlease verdens mest solgte sportsvogn og andre lækre Mazda-modeller.

Slip livsglæden løs i Mazda MX-5 fra kun 3.995 kr. pr. måned

Tryg og overskuelig biløkonomi

Mazda Privatleasing er den trygge og enkle vej til en ny Mazda.
Vi har udvalgt en række af vores mest populære og veludstyrede modeller og sammensat en attraktiv leasing-pakke.

Du leaser din Mazda i 36 måneder mod en udbetaling og en månedlig leasingydelse*. Service, nyvognsgaranti og Mazda Mobilitetsservice er indregnet i prisen, og det samme er et integreret navigationsanlæg. Den månedlige ydelse afhænger af den valgte model, det årlige antal kørte km og eventuelt ekstraudstyr som metallak. Hver måned får du det hele samlet på en faktura.

Fordelene ved Mazda Privatleasing er mange:
- Service er inkluderet i den månedlige ydelse
- Bilen er omfattet af fabriksgaranti i hele leasingperioden
- Bilen er omfattet af Mazda Mobilitetsservice i hele leasingperioden
- Alt er samlet på en faktura
- Du skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi

Værd at vide

Alt hvad du skal gøre er at lade bilen servicere rettidigt på et autoriseret værksted og og i øvrigt holde den i god stand. Brændstof, grøn ejerafgift og forsikring indgår ikke i leasingydelsen. Ved leasingperiodens ophør afleverer du blot bilen til din Mazda-forhandler, og hvis du ønsker det, kan du hente en helt ny Mazda og påbegynde en ny treårig leasingperiode.

Se alle tilgængelige modelvarianter og priser her. Mazda Privatleasing er en smidig og enkel løsning for dig, der synes, at det er sjovere at køre en bil end at eje den selv. Kontakt din Mazda-forhandler for flere informationer eller for at booke en prøvekørsel.
Mazda
10-08-2016

Mazda6 får teknisk opdatering


Mazda6 er af mange regnet for en af de bedst kørende biler i sit segment. Det vil Mazda gerne sætte en tyk streg under, når en opdateret Mazda6 introduceres sidst på året til endnu ikke fastsatte priser. Opdateringerne går ud på at gøre Mazda6 endnu mere dynamisk, støjsvag og sikker.

Som den første Mazda i Europa får Mazda6 glæde af et unikt elektronisk system, G-Vectoring Control (GVC), der er med til at forstærke følelsen af at være ét med bilen. GVC reducerer behovet for at korrigere retningen med styretøjet og giver færre uønskede karrosseribevægelser ved retningsskift til gavn for både køreegenskaberne og komforten. Det sker ved et ellers umærkeligt indgreb i motorstyringen, hvorved momentet reduceres ganske kortvarigt, og vægtfordelingen mellem for- og baghjulene optimeres.

Motorprogrammet består som hidtil af 2.0- og 2.5-liters SKYACTIV-G-benzinmotorer med 145 hk, 165 hk  og 192 hk samt 2.2-liters SKYACTIV-D-dieselmotorer med 150 hk og 175 hk. Mens benzinmotorerne er uændrede, har dieselmotorerne fået en række nye teknologier, der gør, at de reagerer hurtigere på førerens input og samtidig har fået en blødere motorgang med væsentligt mindre ”diesellyd” og færre vibrationer.

Udover at dieselmotoren i sig selv er blevet mere støjsvag, har Mazda forbedret støjisoleringen med blandt andet nye dørlister samt yderligere støjisolerende materiale i undervognen, taget og dørene. Derudover er de forreste sideruder lamineret for at reducere vindstøjen.
 
Indvendigt har rattet fået et nyt design, og head-up-displayet, der er standard i højeste udstyrsniveau, er fremover i farver og har fået en højere opløsning. I instrumentgruppen er der et nyt multiinformationsdisplay ligeledes med højere opløsning og flottere grafik. Udvendigt er eneste ændring, at Mazda6 fra starten af næste år kan leveres i en ny mørkegrå speciallakering, Machine Grey, der har en særligt flot glans og dybde.

Med Mazda6 i 2017-udgaven introduceres også nye og opgraderede sikkerhedssystemer. Blandt andet får alle modeller med head-up-display et system, der registrerer fartskilte og viser dem i førerens synsfelt. Samtidig får det automatiske nødbremsesystem (Smart City Brake Support) større rækkevidde takket være overgangen fra en infrarød laser til et kamera.
Mazda
04-07-2016

Mazda3 runder de 5 millioner


Efter 12 år og 10 måneder rundede produktionen af Mazda3 i slutningen af april 5 millioner enheder.

Mazda3 er blot den anden Mazda til at runde dette tal efter Mazda 323, hvis forskellige modelgenerationer blev produceret fra 1963 til 2003.

I omegnen af 700.000 Mazda3 er solgt i Europa, og i regnskabsåret 2014-15 stod Mazda3 for en tredjedel af det samlede Mazda-salg på verdensplan. Mazda3 produceres på fabrikker i Japan, Kina, Thailand og Mexico.

Siden den første generation af Mazda3 har Mazda haft vedvarende fokus på dynamisk design, køreglæde og lave driftsomkostninger. I den nuværende, tredje, generation fås Mazda3 som 5-dørs hatchback og 4-dørs sedan. Den kom på markedet i 2013 som den tredje Mazda baseret på det prisvindende designsprog ”KODO – Soul of Motion” samt hele rækken af SKYACTIV-teknologier, der blandt mange andre ting gav den et let men stærkt karrosseri samt nyudviklede benzin- og dieselmotorer.Mazda
04-07-2016

Ny stil, nyt navn, samme værdier. Velkommen til Mazda MX-5 RF


Tidligere i år løftede vi sløret for den nye Mazda MX-5 RF (”Retractable Fastback”) på den internationale biludstilling i New York.

Retractable kan oversættes til foldbar, og Fastback er betegnelsen på en klassisk karrosseritype, hvor taget har et særligt forløb ned mod bilens bagende.

MX-5 RF bygger videre på den succes, Mazda opnåede med Roadster Coupe-udgaven af forrige generation MX-5, der var den første officielle MX-5-variant uden kaleche.

Vi forventer at introducere Mazda MX-5 RF i starten af 2017 på det danske marked.
Suzuki
08-06-2016

Suzuki Baleno


Usædvanlig meget at byde på


Suzuki Baleno er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen.

Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her.

Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed.

Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr. Fx er aircondition og Bluetooth standard i alle modeller.

Fra kr. 134.990
Mazda
01-05-2016

Mazda MX-5 runder millionen

 


MX-5 nr. 1 million forlod samlebåndet i Hiroshima den 22. april


Mazda kunne den 22. april fejre et imponerende jubilæum, da MX-5 nr. 1 million rullede af samlebåndet. Det skete 27 år efter, at det første eksemplar af den ikoniske roadster blev produceret på Ujina Plant No. 1 i Hiroshima i april 1989.

“Fra den første generation MX-5 og til i dag har vi kunnet fortsætte med at udvikle og sælge MX-5 takket være den enorme opbakning fra fans verden over”, udtaler Masamichi Kogai, President og CEO for Mazda Motor Corporation. “Mazda blev grundlagt i Hiroshima for 96 år siden, og mens vi nærmer os vores 100 år jubilæum, fortsætter vi med at tilbyde vores kunder den enestående køreglæde, som MX-5 repræsenterer.”

For at udtrykke Mazdas tak til ejere og fans af MX-5 sendes MX-5 nr. 1 million på turné til events verden over startende med den traditionsrige blomsterfestival i Hiroshima den 3. maj. Senere vil bilen kunne ses i forbindelse med Goodwood Festival of Speed den 26. juni, hvorefter den bliver sendt videre ud i Europa.

MX-5 er det bedste eksempel på Mazdas filosofi og stræben efter at bygge biler, der er sjove at køre. Lige siden lanceringen i 1989 har MX-5 budt på den unikke køreglæde, man kun finder i en let og perfekt afbalanceret sportsvogn, og derfor er den elsket af mennesker fra forskellige lande, kulturer og aldersgrupper. Den har også modtaget et stort antal priser og udmærkelser i årenes løb. Senest er den nyeste generation kåret til 2016 World Car of the Year og 2016 World Car Design of the Year, 2016 UK Car of the Year samt 2015-2016 Car of the Year Japan.

I år 2000 blev Mazda MX-5 optaget af Guinness World Records som verdens mest solgte topersoners sportsvogn. På det tidspunkt var den produceret i 531.890 eksemplarer. Rekorden er senest opdateret i 2014, da der var produceret 940.000 eksemplarer.

Mazda MX-5 historie
1989 FEB   Den første MX-5 har premiere på Chicago Auto Show

1997 OKT   Anden generation MX-5 har premiere på Tokyo Motor Show

1998 DEC   Lancering af 10 års jubilæumsmodel

2000 MAJ   MX-5 optages af Guinness World Records som verdens mest solgte 2-personers sportsvogn (531.890 biler produceret)

2002 JAN   Produktionen runder 600.000 biler

2005 MAR   Tredje generation MX-5 har premiere på Geneva International Motor Show

2005 APR   Produktionen runder 700.000 biler

2006 JUL   MX-5 med foldbar hardtop har premiere på British International Motor Show

2007 JUN   Produktionen runder 800.000 biler

2009 JUL   Lancering af “20th Anniversary Limited Edition MX-5”

2011 FEB   Produktionen runder 900.000 biler

2014 APR   Lancering af “25th Anniversary Edition MX-5”

2014 SEP   Fjerde generation MX-5 har premiere

2016 MAR   Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback) har premiere på New York International Auto Show
Mazda
09-04-2016

Mazda Kampagnerente 0,99%

Lige nu kan du finansiere din nye Mazda med kun 0,99% i rente*.

Kontakt din Mazda forhandler i dag og få et tilbud på den model der passer dig.

Bemærk at tilbuddet gælder til den 24. april 2016.

* Finansieringseksempel: Mazda3  i standardfarve, pris inkl. levering 200.380,-. Udbetaling 40.076 kr. Månedlig ydelse i 96 måneder 1.923 kr. Samlet kreditbeløb 160.304 kr. Samlede omkostninger  24.301 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 184.605 kr. ÅOP  3,61%. Variabel debitorrente 0,99%. Finansiering tilbydes i samarbejde med Nordea Finans. Tilbuddet gælder til den 24. april.
Mazda
25-03-2016

Mazda MX-5 - med ny profil i New York.

Mazda har netop afsløret den nye Mazda MX-5 RF (”Retractable Fastback”) på den internationale biludstilling i New York


Retractable kan oversættes til foldbar, og Fastback er betegnelsen på en klassisk karrosseritype, hvor taget har et særligt forløb ned mod bilens bagende. Når man ser MX-5 RF i profil, er det tydeligt, hvorfor Mazda har valgt netop denne betegnelse til den nye MX-5 med foldetag.

MX-5 RF bygger videre på den succes, Mazda opnåede med Roadster Coupe-udgaven af forrige generation MX-5, der var den første officielle MX-5-variant uden kaleche.

Til 4. generation af verdens mest solgte roadster nogensinde har Mazda udviklet en helt ny tagkonstruktion, hvor tagets forreste del og bagruden foldes ned i en meget elegant manøvre, mens den bageste del af taget bliver stående.

Taget kan åbnes og lukkes ved et tryk på en knap, mens bilen er i fart med en hastighed op til 10 km/t og optager ikke plads i bagagerummet, når det er foldet ned.

Teknisk er MX-5 RF identisk med den ”normale” MX-5. Det vil sige, at den vil kunne leveres med to forskellige SKYACTIV-benzinmotorer, en 1.5-liters med 131 hk og en 2.0-liters med 160 hk, der begge er koblet til en ultra præcis 6-trins manuel gearkasse.

Mazda MX-5 RF vil også blive markedsført i Danmark, men det er endnu for tidligt at sige noget om introduktionstidspunktet og priserne.Mazda
22-03-2016

Mazda2 - Bedste minibil i 2016.

Vi holder Åbent Hus søndag den 13. marts fra kl. 11 - 16

Bedste Minibil 2016 - Basta!

BilMagasinet har netop kåret Mazda2 til den bedste minibil 2016 med ordene:
”Mazda2 går mod trenden med sterile turbomotorer og hylder klassisk køreglæde med lav vægt og en omdrejningsvillig sugemotor koblet til en kirurgisk præcis gearkasse, mens den leverer moderne brændstofforbrug”.Suzuki
06-03-2016

Suzuki 20 år i Danmark - Vind en Swift 20.

Vi holder Åbent Hus søndag den 13. marts fra kl. 11 - 16

Nu fejrer vi, at det er 20 år siden vores første Suzuki'er ramte de danske veje. Og siden er det blevet til mere end 165.000 Suzukier. Det giver os anledning til at give dig noget ekstra. Det kan du få i den nye lækre Swift "20" med masser af ekstra sporty udstyr. Og du kan også vinde en Swift "20" i vores store jubilæums-konkurrence

Vi har også en række stærke tilbud på de øvrige modeller, og derudover tilbyder vi dig en masse fedt Suzuki-tilbehør til jubilæums-priser. Kom forbi på søndag og se alle vores jubilæums-tilbud.

Vind en Suzuki Swift
Deltag i vores store Suzuki jubilæumskonkurrence, hvor vi har sat en lækker Swift "20" kampagnemodel på højkant.

Deltag i konkurrencen her: Vind en Swift 20Ulsted Autohandel A/S * Vestergade 43 * Ulsted * 9370 Hals * Tlf: 96 54 22 00
Site developed by scwebdesign